Lage rugklachten

Pak de lage rugklachten binnen uw organisatie aan

Lage rugklachten komen veel voor. 70 tot 80% van de Nederlandse bevolking krijgt hier ooit last van. Ook is het een van de voornaamste redenen voor verzuim onder werknemers. Samen met onder andere Fysio Holland heeft VGZ een good practice uitgewerkt voor een optimale behandeling van lage rugklachten.

Wat doet u aan lage rugklachten?

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt logischerwijs ook voor lage rugklachten. Het uitgangspunt bij preventie van lage rugklachten is het verminderen of elimineren van de blootstelling aan de risicofactoren. Maar wat zijn die risicofactoren precies? Lees hier meer over in onze whitepaper.

Lees onze whitepaper over lage rugklachten

Ergonoom op de werkvloer!

Lage rugklachten kunnen verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld uw zit- of stahouding, bukken of tillen. Dat kan ook per medewerker verschillen. Daarom bieden wij u samen met Fysio Holland een ergonoom op de werkvloer. Deze loopt rond en geeft medewerkers adviezen. U als werkgever krijgt na afloop een korte terugkoppeling. Heel zinnig, zo’n ergonoom! Interesse? Wij vertellen u graag meer!

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord