Ondersteun uw medewerkers tijdens de coronacrisis

Jonge vrouw met blonde krullen en mok in haar handen zit glimlachend op de bank
De situatie rondom het coronavirus vraagt veel van uw medewerkers. Het is heel normaal dat zij zich gespannen, angstig of onrustig voelen. Deze workshops, tips en middelen zorgen voor voldoende rust en focus. 
Workshops, tips en hulpmiddelen
Vrouw zit achter laptop
Omgaan met corona

De coronacrisis heeft veel invloed op het leven van uw medewerkers. Verplicht thuiswerken, negatieve gevoelens en meer. Hier vinden ze tips voor voldoende rust, balans en beweging.

Vrouwelijke arts met groene kleding en stethoscoop om de hals
Speciale ondersteuning voor zorgmedewerkers
Medewerkers in de zorg hebben het nu extra zwaar. Speciaal voor hen hebben we een aantal workshops, advies en psychische hulp.
Verpleegkundige wast handen onder de kraan
Veelgestelde vragen over corona

Hebben uw medewerkers vragen over het coronavirus? Bijvoorbeeld over betalingen, vergoedingen of over behandelingen in het ziekenhuis? Hier vinden ze de belangrijkste informatie op een rij.

Vrouw werkt achter laptop en de kat loopt over het toetsenbord
Online workshop Grip op coronastress
Gratis online workshop waarin medewerkers praktische tips krijgen om positief te blijven tijdens de coronacrisis.
Portretfoto van huisarts Tamara de Weijer
3 webinars over gezonde leefstijl

Leerzame en toegankelijke webinars van huisarts Tamara de Weijer. Het aanpassen van de leefstijl is voor iedereen haalbaar. Tamara vertelt op een leuke manier waar u begint én hoe u het volhoudt. Webinar gemist? Geen probleem, u kunt ze hier ook terugkijken. 

Samen sterk tegen corona
VGZ biedt hulp tijdens coronacrisis

De gezondheidszorg staat op dit moment flink onder druk. Samen met andere zorgverzekeraars en zorgverleners wil VGZ hulp bieden aan medewerkers en organisaties die dit hard nodig hebben. Zo springen VGZ-medewerkers bij in de zorg, ondersteunen we huisartsen en hebben we geholpen bij het inrichten van het Van der Valk hotel Uden tot geboortecentrum. De afgelopen periode deelden we ook 15.000 smoothies uit aan zorgmedewerkers, om hen te bedanken voor hun harde werken en onvoorwaardelijke inzet.

Benieuwd wat we nog meer doen?

Onze oplossingen
Mijn Bedrijfszorg
Draag bij aan de vitaliteit van uw medewerkers met interventies door professionals. Deze bieden hulp bij mentale, fysieke en leefstijlgerelateerde klachten.

Gezond Leven

Een online omgeving voor uw medewerkers met handige digitale workshops en apps voor een gezonde leefstijl, voldoende ontspanning en meer. Gratis voor collectief verzekerden van VGZ.

Vragen?

Heeft u een vraag of opmerking? Neem contact op met uw persoonlijke accountmanager of een van onze zakelijke adviseurs.