Zo maakt u van uw organisatie een blue zone

Blue zones zijn regio’s op aarde, waar mensen langer gezonder én gelukkiger leven. Deze mensen houden zich aan een negental leefregels. Waaronder: voorkom stress, stop met eten als je 80% vol zit en stel een duidelijk doel in het leven.

Blue zones inspireren

Blue zones bieden een inspirerend voorbeeld, ook voor uw medewerkers. U kunt dit benutten om thema’s zoals voeding op een aansprekende manier aan de orde te stellen. Wij helpen u hier graag bij met allerlei middelen.

Whitepaper blue zone

Wat zijn de blue zones precies? Wat kunt u van deze gebieden leren voor uw organisatie? En hoe kan dit uw medewerkers inspireren? In onze whitepaper gaan wij in op deze aspecten van de blue zones en hoe u dit op een bruikbare manier in uw organisatie inzet.

Infographic blue zone

Wat zijn de levenslessen uit de blue zones? Wij hebben ze overzichtelijk voor u weergegeven in een infographic.

Workshop blue zone

Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie een blue zone wordt? Onze workshop zorgt er in ieder geval voor dat uw medewerkers een stapje in de goede richting zetten. Zij maken kennis met alle 9 regels van de blue zones. Ook bepalen zij in hoeverre hun (werk)leven nu al een blue zone is en wat zij hierin kunnen verbeteren. Interesse? Wij vertellen u graag meer!
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord