Benut de coronatijd voor verandering

Dit is een hero
Veranderingen vasthouden, het kan! 
Het was een bijzondere tijd de afgelopen maanden. En dat is het nog steeds, zeker op het gebied van werk. Veel mensen werken thuis en moeten fysiek contact en interactie met collega’s missen. Maar thuis werken biedt ook voordelen! Zo is er meer tijd voor bijvoorbeeld het gezin of een gezonde wandeling. Zijn er veranderingen die uw medewerkers willen vasthouden? Help uw medewerkers hierbij. 

Webinar Erik Scherder - Webinar is VOL

'Veranderen is zo gek nog niet'


Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder heeft de feiten. Veranderen doet iets met de hersenen. Of het nu gaat om het doorbreken van patronen of het veranderen van een leefstijl. Tijdens een online webinar op donderdag 15 oktober van 20.30 tot 21.30 uur, laat hij zien:

Waarom het zo ontzettend moeilijk is om patronen te doorbreken
Waarom de mens van nature lui is en of iemand zich hierbij neer moet leggen
Of iemand veranderingen moet omarmen of juist niet
Of iemand moet streven naar rust en regelmaat of juist niet  

Eriks online webinar is interactief, inspirerend en motiverend. Ook kunnen er vragen gesteld worden. Interessant voor u en uw medewerkers. Schrijf snel in, want vol is vol.

Helaas kun je je niet meer inschrijven. De webinar is vol. 

Workshops, app en wandel challenge die verandering teweegbrengen
Deze herfst meer naar buiten?
In samenwerking met IVN natuureducatie biedt VGZ u de gratis #2uurnatuur Challenge aan. Een challenge om u en uw medewerkers te stimuleren de gezonde buitenlucht op te zoeken. Zijn uw medewerkers collectief verzekerd bij VGZ? Dan ontvangen zij leuke extra’s zoals een herfstpodcast.
 
Workshop Succesvol Veranderen
Workshop Succesvol veranderen
U en uw medewerkers kunnen ook zelf aan de slag met het doorvoeren van positieve veranderingen. Bijvoorbeeld met werkdruk verminderen, ambities waarmaken, een betere leefstijl aanmeten of een andere mindset creëren. Volg de online workshop Succesvol veranderen en zet de eerste stap naar verandering!
Keer Diabetes 2 om!
Heeft u medewerkers met diabetes type 2? In de workshop Keer Diabetes 2 Om werken deelnemers gedurende 6 maanden aan een nieuwe leefstijl. De resultaten zijn heel positief: 92% van de mensen keert diabetes type 2 geheel of deels om en 30% gebruikt geen diabetesmedicatie meer.
Mijn Bedrijfszorg
Draag bij aan de vitaliteit van uw medewerkers met interventies door professionals. Deze bieden hulp bij mentale, fysieke en leefstijlgerelateerde klachten.
Gezond Leven
Een online omgeving voor uw medewerkers met handige digitale workshops en apps voor een gezonde leefstijl, voldoende ontspanning en meer. 
Mindfulness coach app

Beter omgaan met stress, zelfbewuster worden, leven in het hier en nu. De Mindfulness coach app zorgt voor meer energie en ontspanning.

Vragen?

Heeft u een vraag of opmerking? Neem contact op met uw persoonlijke accountmanager of een van onze zakelijke adviseurs.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord