Inspiratie

Waar worden mijn werknemers gelukkig van? Hoe houd ik het verzuim zo laag mogelijk? En wat verwachten mijn werknemers op het gebied van gezond ondernemen? Belangrijke vragen voor u als werkgever.

Wij helpen u graag bij het realiseren van gezond werkgeverschap. Hoe? Door naar u te luisteren. En onze kennis en ervaring op het gebied van preventie, zorg en duurzame inzetbaarheid met u te delen.

Blue zone

Ooit gehoord van de blue zones? Dit zijn regio’s op aarde waar mensen langer, gezonder en gelukkiger leven. Positieve inspiratie voor uw medewerkers! Hoe maakt u van uw organisatie een blue zone? Wij vertellen u er graag meer over.

Meer over de blue zones

Mentale veerkracht

Een zo gezond mogelijke organisatie, dat wil natuurlijk ieder werkgever. De mentale veerkracht van uw medewerkers speelt hierin een belangrijke rol. Wat kenmerkt veerkrachtige medewerkers? En hoe vergroot u de veerkracht van uw medewerkers?

Meer over mentale veerkracht

Lage rugklachten

Maar liefst 70 tot 80% van de Nederlandse bevolking krijgt ooit last van lage rugklachten. Dit is ook één van de voornaamste redenen voor verzuim onder werknemers. Wat zijn de feiten en fabels van lage rugklachten? En wat is ideale aanpak?

Meer over lage rugklachten

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord