Inspiratie

Positieve medewerkers staan aan de basis van een gezonde organisatie. Help uw werknemers op weg met handige workshops, programma’s en tips. Praktisch, toegankelijk en inspirerend!
Deze thema's helpen uw organisatie verder
Succesvol veranderen
Het was een bijzondere tijd de afgelopen maanden wat betreft gezondheid en werk. Veel ging anders. Sommige veranderingen waren positief. Zijn er veranderingen die uw medewerkers willen vasthouden? Help uw medewerkers daarbij met deze workshop, tips en middelen helpen hierbij. 
Vrouw werkt achter laptop en de kat loopt over het toetsenbord
Steun tijdens coronacrisis
De situatie rondom het coronavirus vraagt veel van uw medewerkers. Deze workshops, tips en middelen zorgen voor voldoende rust en focus. 
Man ligt te slapen in bed met een wekker naast hem op het nachtkastje
Uitgeruste medewerkers

Een gebrek aan slaap bij uw medewerkers zorgt voor minder productiviteit en meer verzuim. Zorg voor een goede nachtrust met deze workshops en tips.

Vader, moeder en kind aan zee
Gezonde leefstijl
Blue zones zijn regio’s op aarde waar mensen langer, gezonder én gelukkiger leven. Hoe? Dat leest u hier. Maak ook van uw organisatie een blue zone.
Oudere vrouw doet yoga op het strand
Lage rugklachten
Bijna 80% van de bevolking krijgt last van lage rugklachten. Met de ergonomische tips van Fysio Holland houdt u uw medewerkers fit en gezond.
Twee senioren wandelen in het bos
Ontspanning op het werk
Tijdens het werk is het belangrijk om voldoende te ontspannen en te bewegen. Mindful walking combineert het allebei en is gezond voor lichaam én geest.
Lachende vrouw met paraplu in de regen
Mentale veerkracht

Veerkrachtige medewerkers zijn belangrijk voor een gezonde organisatie. Ontdek wat veerkracht is en hoe u uw medewerkers veerkrachtiger maakt.

Vragen?
Heeft u een vraag of opmerking?  Neem contact op met uw persoonlijke accountmanager of een van onze zakelijke adviseurs.