Waar kunnen wij je mee helpen?

Alle Gezond werkgeverschap thema's

Als eerste op de hoogte van nieuwe thema's?

Uitgelicht

Zo herkent en voorkomt u geldzorgen bij uw medewerkers 

Financieel fitte medewerkers zijn vaak productiever, gelukkiger én langdurig inzetbaar. Wat kunt u als werkgever doen om geldproblemen bij medewerkers te herkennen? En om medewerkers hierbij te helpen? We hebben een aantal tips voor u op een rij gezet.
Cilles Boerboom VGZ

Vragen over gezond werkgeverschap? Wij ook.

We hebben al veel inzichten over gezondheid en vitaliteit bij VGZ. Maar vragen hebben we ook. Wij geloven niet dat er één oplossing is om medewerkers gezond en gelukkig te houden. We geloven wel dat gezond werkgeverschap begint met een goed gesprek.

Gezondheidsgebieden

Met welk gezondheidsgebied u ook aan de slag wilt, VGZ helpt u graag met handige workshops, programma's, tips, inspiratie en informatie. Voor u als HR-professional én voor de leidinggevenden en medewerkers in uw organisatie. 

Gezond werken Gezond werken

Op en door het werk ontstaan soms fysieke en mentale klachten bij medewerkers. Door hier aandacht voor te hebben kunnen klachten verholpen of voorkomen worden. Maar waar te beginnen?
 

Werkstress

Psychosociale arbeidsbelasting

Werk-privébalans

Gezond voelen  Gezond voelen

Ook dat wat zich buiten het werk afspeelt, heeft invloed op hoe een medewerker zich voelt en op het werk functioneert. Hoe zorgt u dat medewerkers gezond en gelukkig blijven, zowel thuis als op hun werk?
 

Mantelzorg

Voeding

Bewegen

Gezond organiseren  Gezond organiseren

Een fijne werkplek en een bedrijfscultuur waarin iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Bij VGZ geloven we dat wanneer deze zaken op orde zijn, medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen. 


Hybride werken

Diversiteit & inclusie


Denk mee over Gezond werkgeverschap

Zijn er thema's die voor u als HR-professional spelen, die niet in het lijstje links staan? Laat het ons weten. We gaan graag aan de slag met uw input.

Met ons in gesprek over Gezond werkgeverschap?

Leuk! We denken graag met u mee. Of u nu al bekend of nieuw bent bij VGZ.

Stuur een bericht

Vul het contactformulier in. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Plan een videogesprek

Plan zelf een videogesprek in op een moment dat het u uitkomt.

Bel met uw contactpersoon

Al bekend bij VGZ? Uw vaste contactpersoon staat altijd voor u klaar.