Collectieve korting werkgever

Uw medewerkers krijgen bij onze collectieve zorgverzekering korting op de premies van de basis- en aanvullende verzekeringen. Dit geldt ook voor deelnemende gezinsleden. Bovendien kunnen zij rekenen op een duurzaam stabiele, scherpe premie. Dat is de inzet van ons zorg- en premiebeleid. 

Ons zorgbeleid

VGZ is toonaangevend in het stimuleren van doeltreffende en efficiënte zorg zonder overbehandeling. Wij noemen dat ‘zinnige zorg’. Daarop is onze zorgbeleid gericht.

Lees meer over zinnige zorg

Ons premiebeleid

Onze inzet op zinnige zorg en onze jarenlange sturing op kosten heeft ertoe geleid dat onze premie jaar na jaar scherper is geworden. Onze premie van de basisverzekering is in 2019 de laagste van de vier grote zorgverzekeraars.

Maatschappelijk bewustzijn

Op deze manier vervullen wij de missie die wij als zorgverzekeraar van de overheid hebben gekregen: het betaalbaar houden van de zorg. Samen werken betekent ook dat wij elkaar vinden in dit maatschappelijk bewustzijn. Concreet vertaalt dit zich dus in een aantrekkelijke premie en korting.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord