Collectieve zorgverzekering

De uitdagingen van werkgevers
 
 

U wilt uw medewerkers graag gezond houden. Wij helpen u hier graag mee. Dit doen we met een collectieve zorgverzekering speciaal voor werkend Nederland. Maar ook faciliteren en inspireren wij uw medewerkers op het gebied van gezondheid & vitaliteit.    

Een gezonder werkend Nederland. Daar gaan we samen met u voor.

Collectieve zorgverzekering voor uw medewerkers

Onze collectieve zorgverzekering bevat speciale dekkingen op gezondheidsrisico's binnen uw bedrijf. Zo houdt u uw medewerkers gezond en vitaal. Naast een collectieve zorgverzekering bieden wij verschillende voordelen en services. 

  • Tot 5% korting op de stabiele en scherpe premie 
  • Speciale vergoedingen in de aanvullende verzekering VGZ Werkt voor Werkend Nederland
  • Gratis toegang tot het Gezond Leven Platform

Voordelen van samenwerken met VGZ

  • Aantrekkelijke collectieve zorgverzekering met speciale dekkingen voor uw medewerkers
  • Ondersteuning bij uw vitaliteitsbeleid
  • Zorginzichten op basis van uw eigen zorgdata
  • Tools, informatie en events voor vergroting van vitaliteit

Gratis Gezond Leven Platform

Wij willen samen met u werken aan een gezonder Nederland. Daarom krijgen uw medewerkers toegang tot het gratis Gezond Leven Platform. Daarop helpen wij uw medewerkers hun gezondheid of leefstijl te verbeteren. We zijn er voor iedereen. Ook voor medewerkers met een prima gezondheid die nog verbetering wensen.

Extra: Vitaliteitsbudget

Bij VGZ bieden we u nog iets extra's. Als werkgever is het namelijk mogelijk om te profiteren van een vitaliteitsbudget. Dit budget komt vrij door een hoge deelnamegraad van uw medewerkers aan de collectiviteit. Met dit budget kunt u vitaliteit binnen uw organisatie stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan regionale workshops of events op de werkvloer om uw medewerkers gezond te houden. Op deze wijze kunt u de collectiviteit optimaal benutten bij uw vitaliteitsbeleid. Zo werken we samen aan een gezonder werkend Nederland.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord