Offerte gekregen van uw tandarts in 2019? Bereken uw vergoeding 

Heeft u in 2019 een offerte gekregen van uw tandarts of implantoloog? Bereken dan hieronder zelf wat de kosten van uw tandartsbehandeling zijn, wat u vergoed krijgt en wat u zelf betaalt.

U kunt uw vergoeding voor offertes in 2020 binnenkort berekenen. Hou onze website in de gaten. 

Aan het laden...

Veelgestelde vragen

 • Wanneer krijg ik een offerte van mijn tandarts?
  Uw tandarts is verplicht om u voor alle behandelingen vanaf € 250 vooraf een offerte te geven. Maar ook als het bedrag van uw behandeling lager is dan € 250 kunt u vragen om een offerte.
 • Hoe kom ik erachter welk deel van mijn budget ik al heb verbruikt?
  In de VGZ Zorg app en in Mijn VGZ ziet u precies hoe hoog uw budget voor tandzorg is. En hoeveel u hiervan al heeft verbruikt.
 • Wat zijn materiaal-/ en techniekkosten?
  Materiaal- en techniekkosten zijn kosten die een tandarts maakt bij bijvoorbeeld een leverancier of tandtechnisch laboratorium. De tandarts berekent precies de kosten door die hij ook zelf maakt. Met andere woorden: de tandarts mag geen winst maken op materiaal- en techniekkosten.
 • Waarom kan ik bepaalde codes niet vinden?
  De kosten voor orthodontie kunnen nog niet berekend worden op deze pagina. Heeft u hiervoor een offerte gekregen? En wilt u weten wat u vergoed krijgt? Neem dan contact op met onze klantenservice.
 • Mijn budget in Mijn VGZ is hoger dan het budget dat ik hierboven zie. Hoe kan dat?
  Met een aantal bedrijven en organisaties hebben we collectieve afspraken gemaakt. Zo hebben we met sommige organisaties een hoger budget voor tandartszorg afgesproken dan de gewone tandartsverzekering biedt. Dit ziet u in Mijn VGZ. In de offertechecker hierboven is het helaas nog niet mogelijk om deze collectieve afspraken mee te nemen bij de berekening van uw vergoeding.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord