MammaPrint bij borstkanker

MammaPrint is een methode waarmee uw arts bij borstkanker beter kan bepalen welke behandeling het beste aanslaat. Als uw arts een MammaPrint in uw situatie zinvol vindt, dan krijgt u deze van ons vergoed.

Onderzoek naar risico op uitzaaiingen 

Een MammaPrint onderzoekt het tumorweefsel en laat zien hoe hoog het risico is op uitzaaiingen. Op die manier helpt de test bij de beslissing of aanvullende chemotherapie noodzakelijk is.

Uw arts bepaalt of een MammaPrint zinvol is

Besluit uw arts dat een MammaPrint in uw situatie inderdaad zinvol is? Dan krijgt u deze vergoed. Bespreek ruim voor de operatie met uw arts of een MammaPrint in uw situatie zinvol is. Uw arts zorgt er dan voor dat de nodige onderzoeksmaterialen tijdens uw operatie aanwezig zijn.

Uw MammaPrint declareren

Declareer eenvoudig via Mijn VGZ of de VGZ App.

Factuur per post ontvangen? Stuur deze naar ons op

Krijgt u voor MammaPrint een factuur thuisgestuurd? Stuur deze dan naar ons op. Wij vergoeden het notabedrag voor u. Stuur uw factuur naar: 

Coöperatie VGZ
Postbus 25030 
5600 RS Eindhoven

Gids in de zorg bij kanker

Heeft u nog vragen of kunt u hulp gebruiken? Dan zijn wij graag uw gids in de zorg bij kanker. We kunnen u bijvoorbeeld helpen met wachtlijstbemiddeling, vergoedingsinformatie en het aanvragen van een second opinion. Veel sterkte met uw behandeling.

Borstkankeronderzoek en uitslag binnen 1 dag
Ondergaat u binnenkort een borstkankeronderzoek? Bij sommige ziekenhuizen krijgt u het borstonderzoek en de uitslag binnen 1 dag. Zo zit u minder lang in onzekerheid.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord