VGZ mantelzorgpanel: uw mening telt!

Bent u bij VGZ verzekerd en bent u mantelzorger? Heeft u een kritische blik? Én wilt u meedenken over het verbeteren van onze dienstverlening voor mantelzorgers? Dan zijn wij op zoek naar u. 


Wat houdt het mantelzorgpanel in?

Wij vragen u een paar keer per jaar uw mening te geven. Hoe? Meestal door een online vragenlijst in te vullen. En soms nodigen we u uit om onze idee├źn te testen. U ontvangt hiervoor een uitnodiging per e-mail. U kunt elke keer opnieuw beslissen of u wel of niet mee wilt doen.

Wat doen wij met de resultaten?

Uw mening gebruiken wij om onze dienstverlening te verbeteren. Zo kunnen wij ú en onze andere verzekerden in de toekomst beter helpen. Bijvoorbeeld door onze informatie over mantelzorg aan te passen. Of u een nieuwe service aan te bieden.

Afmelden voor het VGZ mantelzorgpanel

Als panellid heeft u toegang tot uw persoonlijke pagina. Hier kunt u zich op elk moment afmelden voor het VGZ mantelzorgpanel. U ontvangt dan geen uitnodigingen meer. 

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord