De best passende zorgverzekering

Het is altijd goed om te kijken of uw aanvullende zorgverzekering nog aansluit bij uw persoonlijke situatie. Mogelijk heeft u het komende jaar behoefte aan zorg die nu niet is verzekerd. Of betaalde u voor zorg die u niet gebruikt. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor u. 
 

Doe de online Verzekeringscheck

  1. Geef per zorgsoort aan of u verwacht het nodig te hebben komend jaar.
  2. Kies hoeveel vergoeding u nodig denkt te hebben.
  3. Klik op Bekijk uw advies. Op basis van uw antwoorden weet u snel en makkelijke welk pakket het beste bij u past. 

Heeft u een collectieve zorgverzekering? 

Het advies in de online Verzekeringscheck is zonder collectiviteitskorting. In Mijn VGZ kunt u uw collectiviteit kiezen of wijzigen.

Aan het laden...

 

Een beter pakket gevonden?

Als u een pakket heeft gevonden dat beter past bij uw persoonlijke situatie. Dan kunt u dit zelf makkelijk online aanpassen in Mijn VGZ.

Liever persoonlijk advies?

Bel ons voor de gratis Verzekeringscheck. U kunt ons bereiken op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Ontdek collectief voordeel

Heeft u al een collectieve zorgverzekering? In Mijn VGZ kunt u een collectiviteit kiezen of uw huidige collectiviteit aanpassen. U ziet direct de voordelen.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord