VGZ Vitaal Basis en Uitgebreid

VGZ Vitaal is een Alles-in-1 Pakket met aanvullende vergoedingen en tandartsverzekering in één. U vindt hier antwoorden op vragen over deze aanvullende verzekering.

Veelgestelde vragen

 • Wat is het Alles-in-1 Pakket VGZ Vitaal?
  VGZ Vitaal is een Alles-in-1 Pakket met aanvullende vergoedingen en tandartsververzekering in één. Het biedt extra ruime vergoedingen voor zorg die belangrijk is speciaal voor 50-plussers. U heeft de keuze uit VGZ Vitaal Basis en VGZ Vitaal Uitgebreid. VGZ Vitaal Uitgebreid biedt u ruime vergoedingen voor brillen, hoortoestellen en beweegzorg, zoals fysiotherapie. Verwacht u minder zorg nodig te hebben? Kies dan voor VGZ Vitaal Basis.
 • Kan ik bij VGZ Vitaal ook een aanvullende tandartsverzekering afsluiten?
  Nee, dat is niet mogelijk en niet nodig. Zowel VGZ Vitaal Basis als VGZ Vitaal Uitgebreid bevat al ruime vergoedingen voor tandheelkunde.
 • Krijg ik een griepprik vergoed als ik niet tot de risicogroep behoor?
  Zowel met VGZ Vitaal Basis als met VGZ Vitaal Uitgebreid krijgt u een vergoeding voor de griepprik.
 • Kan de Medische Keuring Rijbewijs uitgevoerd worden door mijn eigen huisarts?
  Ja, dat kan. Maar de meeste huisartsen zullen geen eigen patiënten keuren, maar hen doorverwijzen naar een onafhankelijke collega. Dit is om de vertrouwensrelatie met u niet te verstoren.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord