VGZ Jong Basis en Uitgebreid

VGZ Jong Pakket is een Alles-in-1 Pakket met aanvullende vergoedingen en een tandartsverzekering in één. U vindt hier antwoorden op vragen over deze aanvullende verzekering.

Veelgestelde vragen

 • Wat is het Alles-in-1 Pakket VGZ Jong?
  VGZ Jong Pakket is een Alles-in-1 Pakket met aanvullende vergoedingen en een tandartsverzekering in één. Het is speciaal gericht op wat jongeren belangrijk vinden. U heeft de keuze uit VGZ Jong Basis en VGZ Jong Uitgebreid. Lees meer over het Jong Pakket.
 • Ik ben 30 jaar (of ouder). Kan ik bij jullie VGZ Jong Basis of Uitgebreid afsluiten?
  Ja dit kan. Het pakket is ontwikkeld voor mensen in de leeftijdscategorie van 18 tot 30 jaar. Maar als u niet in deze leeftijdscategorie valt, kunt u ook gebruikmaken van VGZ Jong Basis of Uitgebreid. Weet u niet welk pakket bij u past? Vergelijk ze met de Pakketvergelijker.
 • Kan ik bij VGZ Jong ook VGZ Tand Goed, Beter of Best afsluiten?
  Nee, dat is niet mogelijk. Zowel VGZ Jong Basis als VGZ Jong Uitgebreid bevat zelf vergoedingen voor tandheelkunde. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken.
 • Waarom krijgt mijn kind (jonger dan 18 jaar) niet VGZ Jong, net zoals ik?
  VGZ Jong Basis en Uitgebreid zijn speciaal ontwikkeld voor mensen van 18 tot 30 jaar. Daarom zijn alle vergoedingen in het pakket ook gericht op mensen van deze leeftijd. Kinderen jonger dan 18 jaar bieden we VGZ Aanvullend Beter.
 • Waar kan ik condooms krijgen die binnen de € 20 vergoeding vallen?
  U kunt terecht bij de Nationale Apotheek.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord