Denk mee en verbeter samen met ons de zorg

Coöperatie VGZ doet er alles aan om aan te sluiten op uw behoeften. Maar dit kan altijd beter. We luisteren graag naar uw mening. Zo werken we samen aan een gezonder Nederland. Voor iedereen. 

In gesprek over medicijnen in combinatie met medische hulpmiddelen

Maakt u gebruik van zowel medicijnen als medische hulpmiddelen? Het is ons doel om dit zo makkelijk mogelijk te maken voor u. Daar dat doel kunnen we alleen bereiken door de luisteren naar uw feedback. 

Daarom gaan we graag met u in gesprek over uw ervaringen bij het bestellen gebruiken van medicijnen en medische hulpmiddelen. Wat gaat er goed? Wat gaat er minder goed? En heeft u suggesties voor verbeteringen? We nodigen u graag uit om uw mening met ons te delen. 

Wie zoeken we?
We zoeken enthousiaste verzekerden die graag met ons in gesprek gaan om zo samen te kijken hoe we de zorg rondom medicijngebruik kunnen verbeteren. 

  • Leeftijd: 18 +
  • Kortdurend of chronisch gebruik van medicijnen en medische hulpmiddelen 

Wat vragen we van u?
We nodigen geïnteresseerde verzekerden uit voor een online gesprek van ongeveer 45 minuten via Microsoft Teams. Er is geen voorbereiding nodig. Alleen een goede internetverbinding en een webcam.

Aanmelden interview

Ik meld me graag aan voor een interview. ledenpanel. Ik geef VGZ toestemming om mij een e-mail te sturen. Gegevens die ik deel worden anoniem gebruikt. VGZ gaat vertrouwelijk om met mijn gegevens en uiterlijk 1 januari 2023 worden alle gegevens vernietigd. Ik bevestig hiermee dat ik het privacy statement heb gelezen.