Zorgvernieuwingen

Ideeën die de zorg goed én betaalbaar houden

Wij zijn voortdurend op zoek naar zorgvernieuwingen van zorgaanbieders. Zodat ook andere zorgaanbieders en patiënten daar gebruik van kunnen maken. Zo verminderen we verspilling en houden we de zorg betaalbaar. U krijgt goede zorg en wordt sneller en efficiënter geholpen. En niet onbelangrijk: uw premie blijft zo laag mogelijk!

Zorgvernieuwingen in de praktijk

Altijd een veilige plek om op terug te vallen

Monique Peeters is het vangnet voor mensen met psychische klachten die buiten de reguliere tijden niet bij hun huisarts terechtkunnen. Zo hebben deze mensen altijd een veilige plek om op terug te vallen. Lees het blog.

Zorg die past bij uw persoonlijke situatie

Radboudumc verbetert de ouderenzorg door beter te kijken naar de persoonlijke situatie van de patient. Zo kijkt geriater Yvonnen Schoon of een kwetsbare oudere ook daadwerkelijk voordeel haalt uit een ingrijpende operatie. Lees het blog

Minder ziekenhuisopnames sneller naar huis

In Bernhoven zijn artsen 24/7 werkzaam op de spoedeisende hulp. En schakelen waar nodig andere specialisten in. Resultaat: snel een diagnose en een passend behandelplan. Clementine Wijkmans (52) deelt haar ervaringen.

Winnaar Zinnige Zorg Award 2016

Wij zien graag dat zorgaanbieders de zorg beter maken voor u. Daarom reiken wij ieder jaar de Zinnige Zorg Award uit. De winnaar van dit jaar is: ‘Keer Diabetes Om’. Een zorgvernieuwing van Stichting Voeding Leeft, waarin voeding als medicijn wordt gebruikt. Dit gaat onnodig medicijngebruik tegen.

Lees het blog ‘Keer diabetes om’ wint Zinnige Zorg Award 2016

Zinnige Zorg Award

Voor goede zorg zorg je samen