Door:  VGZ 20 juni 2018

Wachttijd van half jaar verkort naar 1,5 maand

Mevrouw van der Leij (58), Noord-Holland: "Door wachtlijstbemiddeling ben ik binnen een aantal weken geopereerd. Een half jaar wachten was niet meer nodig. Na lang met pijn te hebben rondgelopen, was dit zo bevrijdend.

Talloze behandelingen, niets hielp

Jaren liep ik rond met klachten aan mijn heup. Ik zag diverse artsen en onderging talloze behandelingen. Niks hielp. De laatste tijd was ik onder behandeling bij een orthopeed in het ziekenhuis in Amsterdam. Die wist ook niet goed wat nog te doen. Ik ben toen maar doorverwezen voor pijnbestrijding. Maar ook dat hielp niet.

Op de wachtlijst voor een nieuwe heup

Na veel gedoe kwam ik op de wachtlijst voor een nieuwe heup. Alleen was de wachttijd in het ziekenhuis maar liefst een half jaar.

Contact met VGZ Zorgadvies

Ik besloot VGZ Zorgadvies te bellen. Nancy was mijn persoonlijke adviseur. We hadden meteen heel prettig contact. Nancy zocht voor mij uit welk ziekenhuis mij het snelst kon helpen. Zonder in te hoeven leveren op kwaliteit van zorg. Nancy adviseerde me onder andere over het BovenIJ ziekenhuis bij mij in de regio. Daar kon ik al binnen 5 tot 6 weken terecht.

Binnen enkele weken weer pijnloos door het leven

Het was zo fijn om binnen een aantal weken weer pijnloos door het leven te gaan, na jaren van onbegrip en frustratie. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe blij ik ben. En hoe dankbaar dat zorgadviseur Nancy mij al die extra maanden van wachten en frustratie heeft bespaard!"

Ook gebruikmaken van wachtlijstbemiddeling?

Dat kan. Onze zorgadviseurs helpen u graag.

Meer over wachtlijstbemiddeling bij VGZ