Bij VGZ

Het is weer lente! En dus ligt het voorjaarsnummer van 'bij VGZ' op uw deurmat. In dit nummer komen praktijkvoorbeelden van Zinnige Zorg aan bod. Maar vertellen we u ook over over de VGZ Zorg app. Meer weten? Lees dan nog even verder! Natuurlijk kunt u ook de oplossing van de puzzel inzenden.

Uitgelichte artikelen
Haalt u de honderd?
Puzzel mee en win!

Uitgelichte artikelen

VGZ Zorg app

Een foto maken, controleren en versturen. Zo eenvoudig declareert u via de VGZ Zorg app. En binnen 6 werkdagen ontvangt u de vergoeding op uw rekening. Hebt u de app al gedownload?

Ontdek het gemak van deze app

Zinnige Zorg in Bernhoven

Clementine vertelt in het magazine hoe zij in Bernhoven snel en prettig werd geholpen op de eerste hulp. Deze efficiënte werkwijze past binnen onze visie op Zinnige Zorg: betere zorg tegen lagere kosten.

Lees meer over Zinnige Zorg

De Hart&Vaatgroep en VGZ

Bent u net als Anne-Marie hart- of vaatpatiënt? Dan kunt u via de Hart&Vaatgroep profiteren van extra diensten, services en aantrekkelijke kortingen op een zorgverzekering bij VGZ.

Bekijk de voordelen

Ik word 100!

"Ik heb mijn leven lang geroepen dat ik honderd word", vertelt de 89-jarige Paul Nesse in het magazine. "In mijn hele werkende leven ben ik bij elkaar nog geen week ziek geweest." Bent u iemand die ook grote kans maakt om honderd te worden? Meld u dan nu aan en vertel ons hoe u vitaal blijft. Verdien zo een ereplek in het volgende magazine! Het is natuurlijk ook mogelijk om iemand anders aan te melden.

Meld u aan

Puzzel mee en win!

Weet u het antwoord op de prijspuzzel van deze editie van 'bij VGZ'? Stuur uw antwoord in en maak kans op één van de mooie prijzen! Inzenden kan tot en met 30 april. De winnaars krijgen bericht.

Stuur uw antwoord in

Uw mening telt!

Wat vond u van dit voorjaarsnummer van 'bij VGZ'? Neem gerust contact met ons op om uw mening te delen. Misschien ziet u bepaalde items graag terug. Of hebt u suggesties ter verbetering. Ook als u het magazine niet meer per post wilt ontvangen, kunt u dat ons laten weten. Mail ons, want wij zijn benieuwd naar uw mening!

Voor goede zorg zorg je samen