VGZ Magazine

VGZ Magazine november 2014

Het VGZ Magazine is er speciaal voor alle VGZ-verzekerden. Met artikelen over de zorgverzekering en vergoedingen, actuele zorgonderwerpen en leuke acties.

Editie december 2014: Alles over uw zorgverzekering in 2015

In het VGZ Magazine van december besteden we aandacht aan uw zorgverzekering voor 2015. In deze editie vindt u onder andere een video met uitleg over onze 3 basisverzekeringen. Kent u bijvoorbeeld VGZ Goede Keuze al? Want ook volgend jaar bent u bij ons verzekerd van goede zorg.

Bekijk het magazine online

Deze keer in het magazine

En verder:

Prijspuzzel

Helaas, de puzzel-actie is afgelopen. Doe de volgende keer weer mee en wie weet wint u dan een heerlijk verblijf in een Bilderberghotel!

Vergelijk en Kies

Wilt u iets testen voor ons?

Met Vergelijk en Kies vindt u snel een goede zorgaanbieder bij u in de buurt. Jolanda testte dit voor ons. Bent u de volgende tester? Meld u aan via een e-mail naar redactie@vgz.nl.

Vind zorgaanbieders in Vergelijk en Kies

Uw mening over het magazine

Wat vindt u van het VGZ Magazine? Wij zijn benieuwd naar uw mening. Of wilt u hoofdpersoon worden? Stuur uw reactie naar redactie@vgz.nl.

Mail ons uw reactie 

Afmelden voor het magazine

Wilt u het magazine niet meer ontvangen? E-mail dan uw afmelding met naam, adresgegevens en klantnummer naar redactie@vgz.nl.

Meld u af via e-mail Beter!: voor zorgaanbieders en andere relaties in de zorg

2014

2013

Voor goede zorg zorg je samen