Bij VGZ

De laatste uitgave van 'bij VGZ' van 2016 ligt alweer op uw deurmat. Wilt u na het lezen van deze editie graag nog meer weten over bijvoorbeeld het leven van Simon Heijmans met allergieën? Of wilt u vanwege uw diabetes afrekenen met een ongezonde levensstijl? Lees dan nog even verder. Natuurlijk kunt u ook de oplossing van de puzzel inzenden.

Uitgelichte artikelen
Haalt u de honderd?
Puzzel mee en win!

Uitgelichte artikelen

Keer diabetes om

Leven met diabetes type 2, maar dan met minder of zelfs zonder medicijnen. Wilt u dit bereiken en woont u in de regio
's Hertogenbosch of Nijmegen?

Keer uw diabetes om

Gezond leven met allergieën

Simon Heijmans vertelt hoe hij zich gezond kan voelen ondanks zijn extreme allergieën. Benieuwd hoe hij hier in het dagelijks leven mee omgaat?

Lees het artikel verder

Een zorgverzekering die past bij uw situatie

Welke zorgverzekering past het best bij u? Iedere situatie vraagt om andere zorg en andere vergoedingen. Zoek in 3 stappen een zorgpakket dat bij u past.

Help mij kiezen

Ik word 100!

De 92-jarige Gerda vertelt in 'bij VGZ' dat zij de 100 gaat halen. Onder andere door haar reislustige instelling en goede genen. Bent u  iemand die ook grote kans maakt om honderd te worden? Meld u dan nu aan en vertel ons hoe u vitaal blijft. Verdien zo een ereplek in het volgende magazine! Het is natuurlijk ook mogelijk om iemand anders aan te melden.

Meld u aan

 

Puzzel mee en win!

Weet u het antwoord op de prijspuzzel van deze editie van 'bij VGZ'? Stuur uw antwoord in en maak kans op één van de mooie prijzen! Inzenden kan tot en met 31 december. De winnaars krijgen bericht.

Stuur uw antwoord in

Uw mening telt!

Wat vond u van de laatste editie van ons magazine in 2016? Neem gerust contact met ons op om uw mening te delen. Misschien ziet u bepaalde items graag terug. Of hebt u suggesties ter verbetering. Ook als u het magazine niet meer per post wilt ontvangen, kunt u dat ons laten weten. Mail ons, want wij zijn benieuwd naar uw mening!

Voor goede zorg zorg je samen