Magazine Bij VGZ

Een postpartum depressie, wat houdt dat in? In Bij VGZ leest u hoe Willemijn haar postpartum depressie te boven kwam. Verder leest u in deze editie wat tinnitus is, hoe uw zorgverzekering er in 2019 uit gaat zien en nog veel meer. Natuurlijk kunt u ook de oplossing van de puzzel inzenden.

Lees Bij VGZ 

Betalingsregeling, ja of nee?

De 90-jarige mevrouw Hoogland is een tijdlang opgenomen in het ziekenhuis en zorghotel. Zij betaalt haar premie per acceptgirokaart, maar door de ziekenhuisopname lukte dat enkele maanden niet. Er is een flinke achterstand ontstaan en het bedrag is overgedragen aan een incassobureau. Daarnaast is de aanvullende verzekering beëindigd. Mevrouw Hoogland is ten einde raad, want zij heeft haar aanvullende verzekering nodig.

De feiten op 'n rijtje

  • Mevrouw Hoogland kan de kosten van het incassobureau en de openstaande premie niet ineens voldoen.
  • Omdat de openstaande facturen zijn overgedragen aan een incassobureau, kan mevrouw geen betalingsregeling treffen met VGZ.
  • Bij het niet betalen van de premie voor een aanvullende verzekering wordt deze na verloop van tijd automatisch beëindigd.
 Uw mening geven of deelnemen aan de puzzel?


Puzzel mee en win!

Weet u het antwoord op de prijspuzzel van deze editie van 'bij VGZ'? Stuur uw antwoord in en maak kans op één van de mooie prijzen! Inzenden kan tot en met 31 december 2018. De winnaars krijgen bericht.

Stuur uw antwoord in

Uw mening telt!

Wat vond u van dit nummer van 'bij VGZ'? Neem gerust contact met ons op om uw mening te delen. Misschien ziet u bepaalde items graag terug. Of heeft u suggesties ter verbetering. Ook als u het magazine niet meer per post wilt ontvangen, kunt u dat ons laten weten. Stuur een e-mail naar redactie@vgz.nl, want wij zijn benieuwd naar uw mening!

Met hart voor zinnige zorg