Magazine Bij VGZ

Wat is diabetes type 2? In Bij VGZ leest u hier meer over en vertellen we onder meer over Keer Diabetes2 Om. Natuurlijk kunt u ook de oplossing van de puzzel inzenden.

Lees Bij VGZ

 

Moet VGZ de tandverzekering herstellen?

De zoon van Fred Schaapsma wordt achttien. Dus sluit Fred een polis voor hem af, zonder tandverzekering. Door een systeemfout wordt óók de tandverzekering van Fred beëindigd. De tandarts stuurt VGZ een rekening voor Fred. Deze leggen wij voor aan hem. Fred vraagt zich af wat er is gebeurd. Ondertussen lopen de kosten hoog op. Fred verzoekt ons om de tandverzekering te herstellen. Dit wordt afgewezen. Gevolg: een boze verzekerde. Hij heeft toch altijd premie betaald?

De feiten op 'n rijtje

  • We melden per brief dat de tandverzekering is beëindigd. Fred ontvangt deze brieven wel, maar leest ze niet. Hij blijft de volledige premie van zijn basis- én tandverzekering betalen.
  • Fred is het niet eens met de gang van zaken en besluit om helemaal geen premiegeld meer over te maken.
  • Het herstellen van de tandverzekering heeft weinig nut: Fred zou met terugwerkende kracht meer premie moeten betalen dan wat hij vergoed zou krijgen.
 Uw mening geven of deelnemen aan de puzzel?


Puzzel mee en win!

Weet u het antwoord op de prijspuzzel van deze editie van 'bij VGZ'? Stuur uw antwoord in en maak kans op één van de mooie prijzen! Inzenden kan tot 30 april 2018. De winnaars krijgen bericht.

Stuur uw antwoord in

Uw mening telt!

Wat vond u van dit nummer van 'bij VGZ'? Neem gerust contact met ons op om uw mening te delen. Misschien ziet u bepaalde items graag terug. Of hebt u suggesties ter verbetering. Ook als u het magazine niet meer per post wilt ontvangen, kunt u dat ons laten weten. Stuur een e-mail naar redactie@vgz.nl, want wij zijn benieuwd naar uw mening!

Met hart voor zinnige zorg