Magazine Bij VGZ

Leer in 'Bij VGZ' de mensen en organisaties kennen die ons inspireren. Ontdek de extra services die wij u kunnen bieden. En vergeet vooral niet de uitkomst van de puzzel in te sturen.

Interessante artikelen en meer!

  • U wilt altijd terechtkunnen bij de zorgaanbieder van uw keuze. U wilt zorg van goede kwaliteit. En u wilt zo weinig mogelijk betalen voor die zorg. Daarom vinden wij zorgvernieuwing belangrijk.
  • Wilt u naar een zorgaanbieder bij u in de buurt? Op Vergelijk en Kies vindt u een zorgaanbieder die bij uw wensen past.
  • Samen goede zorg nog beter maken. Denk mee met het verzekerdenpanel van VGZ!
  • Bent of kent u iemand die een grote kans maakt om 100 jaar te worden? Meld u aan en verover een ereplek in de volgende editie van het magazine! Stuur een korte motivatie naar redactie@vgz.nl.
  • Uw kinderen zijn tot 18 jaar gratis meeverzekerd voor tandartscontroles en veel voorkomende tandartsbehandelingen. Bekijk de vergoedingen voor de tandarts.
  • Gaat u net als Nino verhuizen? Kijk dan wat wij voor u kunnen doen bij uw verhuizing.
magazine

Aanraders uit het magazine


Zorgsamenbuurt

Gelukkig oud worden in het eigen huis, in de eigen buurt

Bekijk de video

Zelfmeting voor trombosepatiënten

Trombose bepaalt niet langer Gerdy's leven

Bekijk het verhaal van Gerdy

Uw mening geven of deelnemen aan de puzzel?


Geef uw mening over het magazine

Wat vindt u van het VGZ Magazine? Wij zijn benieuwd naar uw mening. Wilt u het magazine niet meer ontvangen? E-mail dan uw afmelding met naam, adresgegevens en klantnummer naar redactie@vgz.nl.

Mail ons uw reactie 

Puzzel voor prijzen

Prijspuzzel

Weet u de vrolijke boodschap uit het kruiswoordraadsel? Stuur uw antwoord dan nu in en maak kans op één van de mooie prijzen! Inzenden kan tot en met 1 mei 2016. Alleen de winnaars ontvangen bericht.

Stuur uw antwoord in

Voor goede zorg zorg je samen