Bij VGZ

De vakantie staat weer voor de deur. In 'Bij VGZ' leest u hierover en vertellen we onder meer over de Zorgkantoren en hoe zij u kunnen helpen met het regelen van Langdurige Zorg. Natuurlijk kunt u ook de oplossing van de puzzel inzenden.

Bekijk onze vakantietips

Uitgelichte artikelen
Haalt u de honderd?
Puzzel mee en win!

 

Uitgelichte artikelen

VGZ Vierdaagse helden

Vierdaagse helden

De Nijmeegse Vierdaagse gaat binnenkort weer van start. Onze VGZ-helden lopen mee voor hun plezier, en voor een zelfgekozen goed doel. Helpt u mee?

Ondersteun onze helden

Luchtbrug Zinnige Zorg

Ties heeft astma

Ties hoeft minder naar het ziekenhuis door de online astmakliniek Luchtbrug. Een werkwijze die perfect past binnen Zinnige Zorg: betere zorg tegen lagere kosten.

Lees meer over Zinnige Zorg

Zorgkantoren

Zorgkantoren

Klantadviseur Mariëlle Steinhage ondersteunt klanten en hun mantelzorgers bij het regelen van Langdurige Zorg, via het zorgkantoor. VGZ is actief in zeven regio's. 

Meer over de Wlz en Zorgkantoren

Ik word 100!

"Ik zou mijn leven zo weer overdoen", vertelt de 97-jarige Catharina Huninck-Stokvis in het magazine. Ze is een echte ondernemer en heeft een passie voor autorally. "Juist door dat ondernemende ben ik langer vitaal gebleven". 

Kent u iemand die ook grote kans maakt om honderd te worden? Meld hem of haar aan en vertel ons hoe deze persoon vitaal blijft. Verdien zo een ereplek in het volgende magazine! 

E-mail naar redactie@vgz.nl

VGZ magazine Ik word 100
VGZ puzzelprijzen

Puzzel mee en win!

Weet u het antwoord op de prijspuzzel van deze editie van 'bij VGZ'? Stuur uw antwoord in en maak kans op één van de mooie prijzen! Inzenden kan tot 30 juli. De winnaars krijgen bericht.

Stuur uw antwoord in

Uw mening telt!

Wat vond u van dit voorjaarsnummer van 'bij VGZ'? Neem gerust contact met ons op om uw mening te delen. Misschien ziet u bepaalde items graag terug. Of hebt u suggesties ter verbetering. Ook als u het magazine niet meer per post wilt ontvangen, kunt u dat ons laten weten. Stuur een e-mail naar redactie@vgz.nl, want wij zijn benieuwd naar uw mening!

Voor goede zorg zorg je samen