Bij VGZ

Hebt u vakantiekriebels gekregen van de zomereditie van 'bij VGZ'? Lees dan nog even verder! Wij kunnen u helpen bij de voorbereiding van uw ideale vakantie. Ook stellen we onze helden van de Nijmeegse vierdaagse graag aan u voor. En u kunt de oplossing van de puzzel inzenden.

Tips voor uw ideale vakantie

Tess Milne vertelt over haar ideale vakantie en over de risico's die ze daarbij loopt. Wat is uw ideale vakantie en hoe bereidt u zich daarop voor? Wij helpen u graag met een aantal reistips.

Maak kennis met onze helden!

Honderd helden van VGZ lopen de Nijmeegse vierdaagse voor een zelfgekozen goed doel. Wilt u ook uw steentje bijdragen? U kunt een van de goede doelen steunen. Of maak kennis met onze helden!

Haalt u de honderd?

Wim van Overdijk (78) vertelt in 'bij VGZ' dat regelmaat zijn sleutel is om honderd jaar te worden. Bent u  iemand die ook grote kans maakt om honderd te worden? Meld u dan nu aan en vertel ons hoe u vitaal blijft. Verdien zo een ereplek in het volgende magazine! Het is natuurlijk ook mogelijk om iemand anders aan te melden.

Meld u aan

 

Puzzel mee en win!

Weet u het antwoord op de prijspuzzel van deze editie van 'bij VGZ'? Stuur uw antwoord in en maak kans op één van de mooie prijzen! Inzenden kan tot en met 31 juli. De winnaars krijgen bericht.

Stuur uw antwoord in

Uw mening telt!

Wat vond u van dit zomernummer van 'bij VGZ'? Neem gerust contact met ons op om uw mening te delen. Misschien ziet u bepaalde items graag terug. Of hebt u suggesties ter verbetering. Ook als u het magazine niet meer per post wilt ontvangen, kunt u dat ons laten weten. Mail ons, want wij zijn benieuwd naar uw mening!

Voor goede zorg zorg je samen