Zingeving en geluk

Bent u ook op zoek naar zingeving? Of vraagt u zich wel eens af of u wel gelukkig bent? Dan kan de gelukswijzer u helpen. U krijgt inzicht in hoe gelukkig u zich voelt en hoe u uw geluksgevoel kunt vergroten.

Gelukswijzer
Hoe gelukkig voelt u zich tijdens dagelijkse bezigheden? Ontdek of u meer of minder gelukkig bent dan mensen in een vergelijkbare levenssituatie. En beoordeel of u gelukkiger zou kunnen worden dan u nu bent.
Mindfulness coach-app
Mindfulness helpt u om meer in het hier en nu te leven. U bent meer zelfbewust, rustig en ontspannen. Hierdoor krijgt u meer energie en slaapt u beter. Ook stress heeft minder vat op u. Deze gratis VGZ app bevat oefeningen die u helpen om meer mindful te zijn.
Uw gezondheid is onze missie

Samen werken aan een gezonder Nederland. Dat is de missie van VGZ. Daarom juichen we u van harte toe als u uw gezondheid of leefstijl wilt verbeteren. Maar we zwaaien niet alleen vanaf de zijlijn. We helpen u ook graag. Met kwalitatief goede services waarmee u echt een verschil kunt maken. Waarmee u beter kunt ontspannen of optimistischer in het leven kunt staan. We zijn er voor iedereen. Ook als u prima gezond bent, want ook dan kunt u verbetering wensen. Succes met uw voornemens. We wensen u alle gezondheid toe.

Bent u werkgever?
Bekijk dan onze pagina voor werkgevers over Gezond Leven. Hier ziet u hoe u uw medewerkers kunt helpen gezonder te leven.
Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. VGZ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord