Informatiegids Gezond en goedkoop eten

Eigenlijk weet iedereen dat gezond eten belangrijk is. Het zorgt ervoor dat uw lichaam goed werkt. En als u gezond eet, voelt u zich ook beter. VGZ wil u graag in onze informatiegids laten zien, dat gezond eten niet moeilijk of duur hoeft te zijn.

Download uw gratis informatiegids 

Met het aanvragen van de informatiegids via het formulier geeft u VGZ toestemming om u twee e-mails te sturen over de gids en over het aanbod van VGZ.

Vul hier je gegevens in

Gezonde challenges in de Mijn Leefstijlcoach app

Hoe maak je gezonde en lekkere maaltijden, die ook nog eens heel betaalbaar zijn? In de uitdagingen (challenges) van de gratis Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn leer je hoe je heerlijk eet, terwijl je op de kleintjes let. Meesterkok Rudolph van Veen helpt jou met tips en lekkere recepten.

Een challenge volgen? Download eerst gratis Mijn Leefstijlcoach via App Store of Google Play.

Beweeg van rechts naar links

Betaalbaar en gezond ontbijten

7 dagen challenge

Een lekker ontbijt is een fijne start van de dag. In deze challenge van de Mijn Leefstijlcoach app maak je kennis met 7 gezonde en betaalbare ontbijtrecepten. In de receptvideo's geeft meesterkok Rudolph van Veen je veel extra budgettips.


Tags Voeding Leefstijl

Betaalbaar en gezond lunchen

7 dagen challenge

Na een goede lunch kun je vol energie aan de middag beginnen. Gezond lunchen hoeft niet duur te zijn. In deze challenge leert meesterkok Rudolph van Veen hoe je voordelig varieert. Met recepten rijk aan eiwitten, vezels en vitaminen.


Tags Voeding Leefstijl

Betaalbaar en gezond avondeten

7 dagen challenge

Best een uitdaging: besparen op je boodschappen, maar 's avonds wel lekker en gezond eten. Met een goede basis in je voorraadkast en vriezer zet jij zo een betaalbare, gezonde maaltijd op tafel. Ontdek tips en recepten van meesterkok Rudolph van Veen.


Tags Voeding Leefstijl