Werken en moeder zijn

Moeders die werken houden veel ballen in de lucht. Veel vrouwen zijn bovendien ook geneigd het anderen naar de zin te maken. Collega's op het werk, de partner en de kinderen. Overbelasting ligt op de loer.

Online zelfhulp voor werkende moeders

Als u het allemaal goed wilt doen en iedereen blij wilt maken, gaat dat wel eens ten koste van uzelf. Wilt u balans vinden tussen het moederschap, uw werk en andere activiteiten? De online zelfhulpmodule van Mirro e-Health kan u daarbij helpen. Hiermee kunt u zelfstandig en anoniem aan de slag. U krijgt tips en oefeningen om de balans te vinden tussen zorgen voor de ander en uw eigen leven. Leg uw ideaalbeeld van een 'goede moeder' opzij en ben tevreden met wat u wél doet. De inhoud van deze module is ontwikkeld door Lidian Schalen van GGZ Drenthe met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Bij het vormgeven van de inhoud van de module is gebruik gemaakt van de inzichten uit de positieve psychologie, ACT (Acceptance en commitment therapy), cognitieve gedragstherapie en mindfulness.

Welke onderwerpen worden behandeld?

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Aandacht voor uzelf: goed voor uzelf zorgen is een voorwaarde om de zorg voor anderen vol te kunnen houden.
  • Stress & ik: wat gebeurt er bij u als u gestrest raakt? En laat u het weten als u hulp nodig heeft?
  • Opladen: Goed voor uzelf zorgen is een voorwaarde om voor uzelf en uw kinderen prettiger in de omgang te zijn.
  • Acceptatie: Sommige dingen zijn niet te veranderen. Dan is het handiger om te kijken hoe u hiermee wilt omgaan in plaats van u ertegen te verzetten.

Direct aan de slag

Tot eind 2019 kun je gratis gebruikmaken van de zelfhulpmodule van Mirro.

Maak een Mirro account aan en gebruik hierbij vouchercode 2051516olh1q.

Heb je al een account bij Mirro? Log dan direct in.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord