Werken en moeder zijn

Moeders die werken houden veel ballen in de lucht. Veel vrouwen zijn bovendien ook geneigd het anderen naar de zin te maken. Collega's op het werk, de partner en de kinderen. Overbelasting ligt op de loer.

Online zelfhulp voor werkende moeders

Als u het allemaal goed wilt doen en iedereen blij wilt maken, gaat dat wel eens ten koste van uzelf. Wilt u balans vinden tussen het moederschap, uw werk en andere activiteiten? De online zelfhulpmodule van Mirro e-Health kan u daarbij helpen. Hiermee kunt u zelfstandig en anoniem aan de slag. U krijgt tips en oefeningen om de balans te vinden tussen zorgen voor de ander en uw eigen leven. Leg uw ideaalbeeld van een 'goede moeder' opzij en ben tevreden met wat u wél doet. De inhoud van deze module is ontwikkeld door Lidian Schalen van GGZ Drenthe met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Bij het vormgeven van de inhoud van de module is gebruik gemaakt van de inzichten uit de positieve psychologie, ACT (Acceptance en commitment therapy), cognitieve gedragstherapie en mindfulness.

 

Wat kunt u precies verwachten?

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Aandacht voor uzelf: goed voor uzelf zorgen is een voorwaarde om de zorg voor anderen vol te kunnen houden.
  • Stress & ik: wat gebeurt er bij u als u gestrest raakt? En laat u het weten als u hulp nodig heeft?
  • Opladen: Goed voor uzelf zorgen is een voorwaarde om voor uzelf en uw kinderen prettiger in de omgang te zijn.
  • Acceptatie: Sommige dingen zijn niet te veranderen. Dan is het handiger om te kijken hoe u hiermee wilt omgaan in plaats van u ertegen te verzetten.

Direct aan de slag

  • Maak een Mirro account of log met uw huidige account in.
  • Gebruik vouchercode 2051516olh1q.
  • Ga aan de slag met de online zelfhulpmodule van Mirro. Veel succes!

Tot 31-12-2019 kunt u via VGZ gratis van deze service gebruikmaken.  
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord