Salut app

Alles over uw gezondheid op 1 plek

 

  • Aan de slag met nieuwe gewoonten 
  • Bijhouden hoe u zich voelt
  • Koppeling met smartwatch of activity-tracker  
  • Dagelijkse overzichten
  • Huisarts dossier (sommige regio's)

Gezonder leven. U wilt het wel, maar hoe pakt u het aan? Gaat u beter eten? Nieuwe gewoonten aanleren? Meer sporten? Of juist wat meer rust nemen? De Salut app helpt u regie nemen over uw gezondheid. Zo ontdekt u het verband tussen wat u doet, wat u voelt en krijgt u meer grip op uw gezondheid. Download de Salut app en begin direct!

VGZ Zorg app downloaden in de App StoreVGZ Zorg app downloaden in de Google Play Store

 

Werken aan uw gezondheid met de Salut app

De Salut app helpt u regie nemen over uw gezondheid. Het geeft u inzicht en toont het effect van uw keuzes op uw gezondheid. Door kleine uitdagingen helpt de app u met het aanleren van een gezondere leefstijl. Die uitdagingen zijn speciaal geselecteerd voor u en passen bij het doel dat u nastreeft. Ontdek wat werkt voor uw gezondheid!

 

Ook goed om te weten:

  • In de Salut app ontdekt u aan de hand van enkele vragen of u wel echt naar een dokter moet. De vragen en adviezen zijn gebaseerd op geldende medische standaarden en protocollen.
  •  In de Salut app is het binnenkort mogelijk om uw medische gegevens te bewaren en zo een totaalbeeld van uw gezondheid te hebben. Zo kunt u in het Medisch Dossier straks bijvoorbeeld een koppeling maken met uw huisarts. Het Medisch Dossier is helemaal van u. U bepaalt welke informatie u ophaalt en met wie u deze informatie deelt. Uw gegevens kunnen nooit zonder uw toestemming met iemand anders gedeeld worden.

Salut biedt ook een online magazine over gezondheid

Naast de app, geeft Salut ook tips en achtergronden over gezondheid in het online magazine #Gezond. Neem een kijkje en laat u inspireren. Wilt u meer weten over Salut? U vindt de informatie op de website