Beter slapen slaaptherapie

Goede nachtrust is onmisbaar voor een vitaal en gelukkig leven. Maar veel mensen kampen met chronische slaapproblemen. Slaaptekort kan leiden tot veel lichamelijke en geestelijke klachten. Denk bijvoorbeeld aan geheugenproblemen, verminderde concentratievermogen, prikkelbaarheid en somberheid. Tijd om er wat aan te doen.

Somnia biedt u online slaaptherapie

Met Somnio Slaaptherapie verbetert u onder begeleiding van een persoonlijke slaapconsulent uw slaappatroon, zonder pillen of andere middeltjes. De therapie is volledig online, dus u werkt vanuit huis aan uw verbeterde nachtrust.

Somnio is opgericht door dr. Winnie Hofman. Zij is meer dan 30 jaar werkzaam als universitair docent voor slaap en slaapstoornissen aan de Universiteit van Amsterdam.

Wat kunt u precies verwachten?

Aan de hand van een online slaapdagboek legt u uw slaapgedrag vast. Na een week stuurt u uw dagboek naar uw persoonlijk slaapexpert. Deze ervaren slaapadviseur analyseert uw slaappatroon en geeft u een consult terug met praktische opdrachten en adviezen. U leert aan de hand van opdrachten hoe u uw slaappatroon verbetert. Zo werkt u in 8 weken tijd aan een optimaal slaappatroon, slaapgedrag en goede slaapomgeving. Na de therapie weet en kunt u:

  • EfficiĆ«nter slapen met aangepaste bedtijden
  • Voor een optimale slaapomgeving zorgen
  • Slapen zonder pillen en middeltjes
  • Positiever tegen slapen aankijken
  • Zich goed voorbereiden op de nacht
  • Ontspannen en sneller inslapen

Direct aan de slag

  • ......
    ...
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord