Samen met anderen

U voelt zich betrokken en zet zich actief in voor uw naasten of omgeving. Maar zorgen voor anderen kan uw gezondheid beïnvloeden. Houdt u wel genoeg tijd over voor uzelf?

Bent u mantelzorger?
Als mantelzorger zorgt u voor iemand die chronisch ziek, gehandicapt of hulpbehoevend is en met wie u een persoonlijke band heeft. Een mantelzorger is geen beroepskracht. Veel mensen realiseren zich niet dat ze mantelzorger zijn en welke belasting dat met zich meebrengt. Doe de test en bekijk of u mantelzorger bent.
Mantelzorg
Bent u mantelzorger? Dan loopt u een verhoogd risico op overbelasting. Behoud de balans tussen zorgen voor een ander en zorgen voor uzelf. Met de online zelfhulp Mantelzorg leert u somberheidsklachten en overbelasting te herkennen en aan te pakken.

 

Uw gezondheid is onze missie

Samen werken aan een gezonder Nederland. Dat is de missie van VGZ. Daarom juichen we u van harte toe als u uw gezondheid of leefstijl wilt verbeteren. Maar we zwaaien niet alleen vanaf de zijlijn. We helpen u ook graag. Met kwalitatief goede services waarmee u echt een verschil kunt maken. Waarmee u beter kunt ontspannen of optimistischer in het leven kunt staan. We zijn er voor iedereen. Ook als u prima gezond bent, want ook dan kunt u verbetering wensen. Succes met uw voornemens. We wensen u alle gezondheid toe.

Bent u werkgever?
Bekijk dan onze pagina voor werkgevers over Gezond Leven. Hier ziet u hoe u uw medewerkers kunt helpen gezonder te leven.
Op deze website bevelen wij hyperlinks aan naar websites van derden die producten of diensten leveren op het gebied van (online) gezondheidszorg. Het gebruik van de producten of diensten van derden is volledig voor eigen risico. VGZ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke websites en de daar aangeboden diensten en producten.
X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord