Meer ontspannen


Voldoende ontspanning is belangrijk om gezond te blijven. Je lichaam en je geest hebben tijd en ruimte nodig om te herstellen na hoge inspanning. Dit lukt niet als je van alles moet van jezelf of met je gedachten constant bij je werk, gezin of andere dingen bent. Juist dan is het belangrijk om ontspanningstijd voor jezelf in te plannen. Meer ontspannen kan je helpen om stressklachten te voorkomen.

Met jezelf aan de slag

Het kan soms moeilijk zijn om echt te ontspannen en los te komen van je eigen gedachten. Wil je loskomen van de dagelijkse drukte en meer ontspannen? Er zijn een aantal zelfhulpmodules, muziekabonnementen en apps die je hierbij kunnen helpen. 

Meer ontspannen met de e-health modules van Mirro

Met deze gratis zelfhulp-modules van Mirro E-health ga je zelfstandig en anoniem aan de slag. De tips, oefeningen en ervaringsverhalen in de modules helpen je om beter om te gaan met stress of meer te ontspannen. Voorbeelden van veelgebruikte modules zijn: Minder piekeren, Werk en privé balans, Omgaan met angst en paniek, Voorkom werkstress (burn-out).

brain.fm

Meer ontspannen met de muziek van Brain.fm

De juiste muziek kan je helpen om meer te ontspannen of juist meer te focussen. De muziek van Brain.fm is speciaal ontwikkeld om je hierbij te helpen. Het is niet zomaar muziek, maar muziek die ontwikkeld is met behulp van neurowetenschap. 
Handige apps om meer te ontspannen

Neem jij genoeg tijd voor jezelf om te ontspannen? Er zijn een aantal gratis apps die je kunnen helpen om meer te ontspannen. Wij hebben de beste apps voor jou geselecteerd. Deze apps helpen je om op verschillende manieren te ontspannen.

Placeholder

Tip!

Kijk ook eens naar de tools bij 'Meer en beter bewegen'. Beweging kan helpen om stress- en spanningsklachten te verminderen.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord