De beste services voor jou
om beter te slapen

We hebben gekeken welke service het best bij jou past. Je kan direct aan de slag.

Filters:
Filters worden geladen...

0 resultaten

Helaas geen resultaten gevonden, pas uw filters aan.

Lezen

Beter slapen bij nachtdiensten

Tips en informatie

Goed slapen is voor zorgmedewerkers niet vanzelfsprekend. Onregelmatige diensten zorgen er soms voor dat je minder uitgerust wakker wordt. Lees hier tips die jou kunnen helpen.

  • 9 tips waar je gelijk mee aan de slag kunt

Tags Lezen

Luisteren

Lekker slapen voor jong en oud

Webinar

Goed kunnen slapen is voor iedereen belangrijk. Jong en oud. En daarom organiseert VGZ een webinar. Om jou te helpen bij een goede nachtrust.


Tags Luisteren

Doen

Ga een de slag met je leefstijl

Online programma van Therapieland

Als je stress, angst of somberheid ervaart, kan je leefstijl daar invloed op hebben. Het online programma Leefstijl van Therapieland leert hoe je mentale gezondheid boost.


Tags Doen

Doen

Lekker slapen

Online programma van Therapieland

Nuttig en fijn! Daarom vind je hier het programma Lekker slapen van Therapieland. Met informatie, een slaaptest, slaapgewoontes, minder piekeren en ontspannen.

  • Gratis met een aanvullende verzekering van VGZ

Tags Doen

Doen

Mijn Leefstijlcoach app

App Store & Google Play

Je wilt graag gezonder leven. Maar wel op een lekkere, makkelijke en vooral leuke manier. Met de vernieuwde gratis Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn helpen we jou op weg om beter te eten, meer te bewegen, goed te ontspannen én te slapen. Zet de eerste stap naar een gezondere leefstijl.


Tags Doen

Luisteren

Beter slapen

Webinar van Simone das Dores & Soesja Vogels

Een webinar over de wetenschap achter een goede nachtrust. Psychologen Simone das Dores en Soesja Vogels nemen u mee in de feiten.


Tags Luisteren

Luisteren

Gezonde leefstijl

3 webinars van Huisarts Tamara de Weijer

Aandacht voor onze gezondheid en leefstijl is nu extra belangrijk. Samen met huisarts Tamara de Weijer bieden we u deze gratis webinars over voeding, slaap en zingeving.


Tags Luisteren

Lezen

Thuisarts: slecht slapen

Tips en informatie

Heb je slaapproblemen? Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.


Tags Lezen

Alle handige apps en workshops voor je mentale gezondheid in één overzicht

Wist je dat?

Mindfulness kan helpen om beter te slapen. Met een (korte) meditatieoefening voor het slapen gaan val je niet alleen beter in slaap. Het is ook beter voor de kwaliteit van slapen. Meer weten? Download de gratis VGZ Mindfulness Coach. Hierin vind je oefeningen voor een goede nachtrust. Voor beginners én gevorderden. En voor elke leeftijd. Jong en oud.