De beste services voor jou
om te stoppen met roken

Lezen
Stoppen met roken

Wil je stoppen met roken? Wat goed van je! Hier lees je de voordelen van stoppen met roken. Welke manieren er zijn om je te helpen met stoppen met roken. En informatie over de vergoeding vanuit je zorgverzekering.

  • Inclusief handig rekenvoorbeeld

Doen
Online programma: Stoppen met roken

Misschien heb je al eens eerder geprobeerd om te stoppen met roken. Voor veel rokers is dat niet eenvoudig, maar kan zeker wel. Belangrijk is een goede voorbereiding. Het programma Stoppen met roken helpt jou hierbij.

  • Gratis met een aanvullende verzekering van VGZ

Doen
Begeleiding bij stoppen met roken

Je kan altijd terecht bij je huisarts voor hulp bij het stoppen met roken. Jaarlijks vergoeden we één stoppen met roken programma. In de meeste gevallen hoef je geen eigen risico te betalen.

  • De basisverzekering vergoedt hulp bij stoppen met roken

Alle handige apps en workshops voor je mentale gezondheid in één overzicht

Wist je dat?

Je ruikt en proeft al beter na 48 uur niet te roken. De nicotine is dan uit je lichaam. Maar stoppen met roken is makkelijker gezegd dan gedaan. Een nieuwe gewoonte betekent verandering van je gedrag.

Gedragsdeskundige Hanneke de Bruin neemt je mee in de 5 stappen naar gedragsverandering.

Gezonder leven met Mijn Leefstijlcoach
Kies uit meer dan 70 challenges

Jou helpen gezonder te leven. Dat staat bij ons voorop. Dat doen we nu ook samen met Albert Heijn. Zo kun met Mijn Leefstijlcoach aan de slag met leuke uitdagingen voor een gezonde(re) leefstijl. Wij voegen daar extra uitdagingen, tips en programma's aan toe. Volg ook onze interessante webinars over voeding, beweging en ontspanning.

Rating 4,5/5 (5300 beoordelingen)

350.000 downloads