De beste services voor jou
om te leren omgaan met stress

Doen
Online programma: Stressless

Ervaar jij stress? Soms of vaak? Het programma Stressless is dan bedoeld voor jou. Je krijgt uitleg over stress en praktische tips om stress de baas te worden en te blijven.

  • Gratis met een aanvullende verzekering van VGZ

Luisteren
App: VGZ Mindfulness Coach

Lekker in je vel zitten. Dat staat bij ons voorop. En dus heeft VGZ een gratis mindfulness app voor heel Nederland. De app bestaat uit meer dan 100 Nederlandstalige oefeningen. Van yoga-oefeningen tot slaapmeditaties.

  • Gratis app voor heel Nederland

Luisteren
Webinar: Het succes van minder stress

Heb je een gejaagd gevoel? Of het gevoel dat je achter de feiten aanloopt? Je bent niet de enige. Veel mensen in de zorg ervaren stress.

  • Leer omgaan met stress. Handig op het werk én thuis

Alle handige apps en workshops voor jouw mentale gezondheid in één overzicht

Wist je dat?

Mindfulness kan helpen om je minder gestresst te voelen. Door mindfulness toe te passen in je dagelijks leven houd je je hoofd helder. En voorkom je stress. Meer weten? Download de gratis VGZ Mindfulness Coach. Hierin vind je het programma Omgaan met stress. Voor beginners én gevorderden.

Gezonder leven met Mijn Leefstijlcoach
Kies uit meer dan 70 challenges

Jou helpen gezonder te leven. Dat staat bij ons voorop. Dat doen we nu ook samen met Albert Heijn. Zo kun met Mijn Leefstijlcoach aan de slag met leuke uitdagingen voor een gezonde(re) leefstijl. Wij voegen daar extra uitdagingen, tips en programma's aan toe. Volg ook onze interessante webinars over voeding, beweging en ontspanning.

Download de app in de App Store Download de app in de Google Playstore

Rating 4,5/5 (5300 beoordelingen)

350.000 downloads