De beste services voor jou
om te leren omgaan met somberheid

Lezen
Flinke dosis positivi-tijd

Ben je toe aan nieuwe, positieve energie? We toveren maar liefst 21 keer een lach op jouw gezicht :). Je vindt hier handige tips, online workshops of kleine geluksmomentjes.

  • Inclusief gratis podcastaflevering over mindfulness

Doen
Therapieland: Somberheid voor jongeren (12 t/m 16 jaar)

Veel jongeren hebben met somberheid te maken. Gelukkig kun je er wat aan doen. Bijvoorbeeld met dit online programma: Somberheid voor jongeren van Therapieland.

  • Gratis met een aanvullende verzekering van VGZ

Doen
Therapieland: omgaan met somberheid

Somber zijn is niet fijn. Je ziet dan alles door een ‘donkere bril’. Met het programma Somberheid kun je hiermee aan de slag. Om somberheid te verminderen en verder te voorkomen.

  • Gratis met een aanvullende verzekering van VGZ

Alle handige apps en workshops voor jouw mentale gezondheid in één overzicht

Wist je dat?

Mindfulness kan helpen om je minder somber te voelen. Door mindfulness toe te passen in je dagelijks leven houd je je hoofd helder. Je leert om met afstand naar problemen te kijken. Meer weten? Download de gratis VGZ Mindfulness Coach. Een gratis app met meer dan 100 oefeningen. Voor beginners én gevorderden.

Gezonder leven met Mijn Leefstijlcoach
Kies uit meer dan 70 challenges

Jou helpen gezonder te leven. Dat staat bij ons voorop. Dat doen we nu ook samen met Albert Heijn. Zo kun met Mijn Leefstijlcoach aan de slag met leuke uitdagingen voor een gezonde(re) leefstijl. Wij voegen daar extra uitdagingen, tips en programma's aan toe. Volg ook onze interessante webinars over voeding, beweging en ontspanning.

Download de app in de App Store Download de app in de Google Playstore

Rating 4,5/5 (5300 beoordelingen)

350.000 downloads