De beste services voor jou
om te minderen met alcohol

Lezen
Een maand geen alcohol drinken

1 maand geen alcohol drinken. Veel mensen doen dit in januari. Maar het kan natuurlijk en elke andere maand. Ga jij de uitdaging aan? Door door geen alcohol te drinken ga je merken dat je conditie verbetert. Je voelt je fitter en slaapt beter.

  • Inclusief recepten voor heerlijke mocktails

Doen
Workshop: Minder alcoholgebruik

Je bewust zijn van je eigen alcoholgebruik en de gevolgen die dat kan hebben is belangrijk. Deze module helpt je zelfstandig en anoniem inzicht te krijgen in je alcoholgebruik met tips, oefeningen en ervaringsverhalen van anderen. 

  • Gratis voor VGZ-verzekerden

Doen
Online programma: Alcohol onder controle

Wil je iets doen aan jouw alcoholgebruik? En wil je hulp om te stoppen of minder te drinken? Dan is het programma Alcohol onder controle wat voor jou!

  • Gratis met een aanvullende verzekering van VGZ

Alle handige apps en workshops voor jouw mentale gezondheid in één overzicht

Wist je dat?

Als je ouder wordt verandert je lichaam en dat betekent bijvoorbeeld dat je slechter tegen alcohol kan. Maar minder drinken of helemaal niet meer drinken is makkelijker gezegd dan gedaan. Een nieuwe gewoonte betekent verandering van je gedrag.

Gedragsdeskundige Hanneke de Bruin neemt je mee in de 5 stappen naar gedragsverandering.

Gezonder leven met Mijn Leefstijlcoach
Kies uit meer dan 70 challenges

Jou helpen gezonder te leven. Dat staat bij ons voorop. Dat doen we nu ook samen met Albert Heijn. Zo kun met Mijn Leefstijlcoach aan de slag met leuke uitdagingen voor een gezonde(re) leefstijl. Wij voegen daar extra uitdagingen, tips en programma's aan toe. Volg ook onze interessante webinars over voeding, beweging en ontspanning.

Download de app in de App Store Download de app in de Google Playstore

Rating 4,5/5 (5300 beoordelingen)

350.000 downloads