De beste services voor jou
om beter te slapen

Lezen
Beter slapen bij nachtdiensten

Goed slapen is voor zorgmedewerkers niet vanzelfsprekend. Onregelmatige diensten zorgen er soms voor dat je minder uitgerust wakker wordt. Lees hier tips die jou kunnen helpen.

  • 9 tips waar je gelijk mee aan de slag kunt

Luisteren
Brain.fm

Luister naar de ontspannende muziek van Brain.fm om beter te kunnen concentreren, ontspannen en slapen. De muziek is speciaal gemaakt om op de achtergrond aan te zetten.

  • Nu 1 jaar gratis toegang voor VGZ-verzekerden

Doen
Online programma: Lekker slapen

Nuttig en fijn! Daarom vind je hier het programma Lekker slapen van Therapieland. Met informatie, een slaaptest, slaapgewoontes, minder piekeren en ontspannen.

  • Gratis met een aanvullende verzekering van VGZ

Alle handige apps en workshops om beter te slapen in één overzicht

Wist je dat?

Mindfulness kan helpen om beter te slapen. Met een (korte) meditatieoefening voor het slapen gaan val je niet alleen beter in slaap. Het is ook beter voor de kwaliteit van slapen. Meer weten? Download de gratis VGZ Mindfulness Coach. Hierin vind je oefeningen voor een goede nachtrust. Voor beginners én gevorderden. En voor elke leeftijd. Jong en oud.

Gezonder leven met Mijn Leefstijlcoach
Kies uit meer dan 70 challenges

Jou helpen gezonder te leven. Dat staat bij ons voorop. Dat doen we nu ook samen met Albert Heijn. Zo kun met Mijn Leefstijlcoach aan de slag met leuke uitdagingen voor een gezonde(re) leefstijl. Wij voegen daar extra uitdagingen, tips en programma's aan toe. Volg ook onze interessante webinars over voeding, beweging en ontspanning.

Download de app in de App Store Download de app in de Google Playstore

Rating 4,5/5 (5300 beoordelingen)

350.000 downloads