Bewegen tijdens je werk

We helpen met bewust bewegen tijdens je werk. Of je een zittend beroep hebt of juist werk dat zwaar is voor je lijf. De juiste beweging voor, tijdens en na je werk helpt klachten voorkomen.

Zelf aan de slag met bewegen tijdens je werk

Beweeg de services van rechts naar links

VGZ Soepel en Sterk Coach

 6 categorieën oefenprogramma's | App Store & Google Play

Kan je hulp gebruiken om tijdens je werk meer te bewegen? Je vindt hiervoor oefenprogramma's in de VGZ Soepel en Sterk Coach bij de categorie Beweeg je elke dag. Ontwikkeld door fysiotherapeuten.


Tags Bewegen Leefstijl

Mijn Leefstijlcoach app

App Store & Google Play

Je wilt graag gezonder leven. Maar wel op een lekkere, makkelijke en vooral leuke manier. Met de vernieuwde gratis Mijn Leefstijlcoach app van Albert Heijn helpen we jou op weg om meer te bewegen, goed te ontspannen én te slapen. Zet de eerste stap naar een gezondere leefstijl.


Tags Bewegen Mindfulness Leefstijl Fysiek

Tips van onze VGZ Zorg experts

Maak een werkplanning met elke 30 minuten een kort beweegmoment. Dit helpt om de bloedsomloop te stimuleren. Het verlicht de spanning op je spieren en voorkomt stijfheid.

Wissel regelmatig van houding tijdens het zitten. Rek jezelf even goed uit, draai rondjes met de schouders, armen en polsen. En rek je been en bilspieren tussendoor.

Heb je last van pijn of vermoeidheidsklachten? Loop er dan niet te lang mee door. Zo voorkom je dat klachten erger worden. Maak eventueel een afspraak bij je huisarts of fysiotherapeut voor advies.

Meer informatie over werk en bewegen

Beweeg de informatie van rechts naar links

Bewegen tijdens je werk

Tips en informatie

Zit je veel als je thuis of op kantoor werkt? Of doe je juist veel staand of zwaar werk? Dan is het voor je gezondheid belangrijk om te blijven bewegen. We geven je tips om meer te bewegen tijdens je werk.


Tags Bewegen

Zwaar werk zonder klachten

Tips en informatie

Heb je te maken met zware lichamelijke inspanning op je werk? Zorg dan extra goed voor je nek- en rugspieren. Door te blijven bewegen kan je klachten te voorkomen. Doe je voordeel met onze tips.


Tags Bewegen

Doe je zwaar werk? 4 tips om het vol te houden

Blog Beweegcoach | 4 minuten leestijd

Beweegcoaches én fysiotherapeuten Demy en Luna geven tips om zwaar werk op een goede manier vol te houden. Bewegen is daar onmisbaar bij. 


Tags Bewegen 

Speciaal voor collectief verzekerden

In gesprek met een beweegcoach

Persoonlijk beweegadvies van een fysiotherapeut

Een beweegcoach geeft jou persoonlijk advies om te bewegen. Bewegen helpt jou om je beter te voelen. Deze coach is opgeleid als fysiotherapeut, en zorgt dat je vol vertrouwen aan de slag gaat. Dat kan online in een persoonlijk gesprek van 15 minuten. Of je kunt je vraag direct stellen via WhatsApp.

Meer informatie over de beweegcoach