Beter slapen

Wat vervelend dat je niet lekker slaapt

We hebben gekeken welke service het best bij jou past.
Je kan direct aan de slag.

Waarom is goed slapen belangrijk?

Goede slaap heeft zowel op de korte- als lange termijn positieve gevolgen voor je hersenen. Op de korte termijn zorgt een goede nachtrust ervoor dat je je uitgerust voelt en voldoende energie hebt voor de dag. Goed slapen zorgt er ook voor dat je lekkerder in je vel zit en dat je je beter kunt concentreren.

Filters:
Filters worden geladen...

0 resultaten

Helaas geen resultaten gevonden, pas uw filters aan.

Lezen

Beter slapen bij nachtdiensten

Tips en informatie

Goed slapen is voor zorgmedewerkers niet vanzelfsprekend. Onregelmatige diensten zorgen er soms voor dat je minder uitgerust wakker wordt. Lees hier tips die jou kunnen helpen.

  • 9 tips waar je gelijk mee aan de slag kunt

Tags Lezen

Luisteren

Lekker slapen voor jong en oud

Webinar

Goed kunnen slapen is voor iedereen belangrijk. Jong en oud. En daarom organiseert VGZ een webinar. Om jou te helpen bij een goede nachtrust.

  • Tips van slaapwetenschappers dr. Winni Hofman en dr. Merijn van de Laar

Tags Luisteren

Lekker slapen

Online programma

Therapieland

Nuttig en fijn! Daarom vind je hier het programma Lekker slapen van Therapieland. Met informatie, een slaaptest, slaapgewoontes, minder piekeren en ontspannen.


Tags Mentaal Slapen

Luisteren

Beter slapen

Webinar van Simone das Dores & Soesja Vogels

Een webinar over de wetenschap achter een goede nachtrust. Psychologen Simone das Dores en Soesja Vogels nemen u mee in de feiten.


Tags Luisteren

Doen

Mijn Leefstijlcoach app

App Store & Google Play

Je wilt graag gezonder leven. Maar wel op een lekkere, makkelijke en vooral leuke manier. Met Mijn Leefstijlcoach van Albert Heijn helpen we je op weg om beter te eten, meer te bewegen, goed te ontspannen én slapen. Zet de eerste stap naar een gezondere leefstijl.

  • Inclusief meer dan 75 leuke challenges

Tags Doen

Lezen

Thuisarts: slaapproblemen

Tips en informatie

Heb je slaapproblemen? Probeer na te gaan wat de oorzaak is. En ontdek welke slaapadviezen van Thuisarts.nl jou helpen om beter te kunnen slapen.

  • Inclusief handig slaap-dagboek

Tags Lezen

Luisteren

Voel je beter

3 webinars van Huisarts Tamara de Weijer

Wil je gezonder, energieker en slanker worden? Samen met dokter Tamara de Weijer bieden we deze gratis webinars over voeding, slaap en zingeving. Hierbij moet je niets. Je leert uitzoeken wat bij jou past.

  • Gratis voor iedereen

Tags Luisteren

Alle handige apps en workshops voor je mentale gezondheid in één overzicht

Wist je dat?

Mindfulness kan helpen om beter te slapen. Met een (korte) meditatieoefening voor het slapen gaan val je niet alleen beter in slaap. Het is ook beter voor de kwaliteit van slapen. Meer weten? Download de gratis VGZ Mindfulness Coach. Hierin vind je oefeningen voor een goede nachtrust. Voor beginners én gevorderden. En voor elke leeftijd. Jong en oud.