Keer Diabetes type 2 Om: leefstijl als medicijn

Dagelijks medicatie gebruiken om uw diabetes type 2 aan te pakken? Het kan ook anders. Met minder of zelfs helemaal geen medicijnen. In het programma ‘Keer Diabetes2 Om’ wordt leefstijl als medicijn gebruikt. Met succes.

Het groepsprogramma Keer Diabetes2 Om

‘Keer Diabetes2 Om’ is een initiatief van VGZ en Stichting Voeding Leeft. In dit programma helpen deskundigen met het aanpassen van uw leefstijl. Samen met een verpleegkundige, diëtist, kok en coach leert u in een half jaar tijd gezonder (én smakelijker) te eten, meer te bewegen en beter te ontspannen. Zo krijgt u als patiënt weer regie over uw eigen gezondheid.

Twee op de drie deelnemers zijn succesvol

Ruim twee derde van de deelnemers heeft sinds de deelname aan Keer Diabetes2 Om geen of veel minder diabetesmedicatie nodig. Zij voelen zich veel beter. Prachtig nieuws voor u. Niet meer afhankelijk zijn van medicijnen geeft veel vrijheid en is simpelweg gezonder. Daarnaast verbetert de kwaliteit van de zorg en zorgt het voor lagere zorgkosten.

Ik meld me aan


Meer informatie

Wilt u meer informatie over Keer Diabetes2 Om? Of wilt u deelnemen aan dit succesvolle programma? Kijk dan op www.keerdiabetesom.nl.

TV programma

Voor een nieuw tv programma van RTL 4 zijn we op zoek naar mensen met diabetes type 2 die met ons hun ziekte willen keren. Interesse voor dit tv programma? Meld u dan aan.

Voor goede zorg zorg je samen