Keer Diabetes2 Om:
leefstijl als medicijn

Gebruikt u dagelijks medicijnen tegen diabetes type 2? Het kan ook anders. Met minder of zelfs helemaal geen medicijnen.

In het tv programma de RTL Gezondheidstest volgen we deelnemers die de strijd aan gaan met hun diabetes type 2. Met het groepsprogramma ‘Keer Diabetes2 Om’ wordt leefstijl als medicijn gebruikt. Met succes.

Hebt u diabetes type 2? En wilt u weten of u kunt deelnemen aan het Keer Diabetes2 Om groepsprogramma? Meld u dan nu aan!


Ik meld me aan

Zinnige Zorg 2017 Keer Diabetes Om

Keer ook uw diabetes2 om!

Bekijk hierboven het zinnige zorg initiatief: Keer Diabetes2 Om. Onder begeleiding van een gespecialiseerd team werken mensen met diabetes type 2 in zes maanden aan een nieuwe leefstijl. Net als de deelnemers aan het tv programma de RTL Gezondheidstest op RTL 4.

Het groepsprogramma Keer Diabetes2 Om

Keer Diabetes2 Om is een initiatief van VGZ en Stichting Voeding Leeft. In dit programma helpen deskundigen met het aanpassen van uw leefstijl. Samen met een verpleegkundige, diëtist, kok en coach leert u in een half jaar tijd gezonder (én smakelijker) te eten, meer te bewegen en beter te ontspannen. Zo krijgt u weer regie over uw eigen gezondheid.


Twee op de drie deelnemers heeft minder of zelfs geen medicatie meer nodig

Ruim twee derde van de deelnemers heeft sinds de deelname aan Keer Diabetes2 Om geen of veel minder diabetesmedicatie nodig. Zij voelen zich veel beter. Prachtig nieuws voor u. Niet meer afhankelijk zijn van medicijnen geeft veel vrijheid en de gezonde leefstijl geeft u nieuwe energie.


Meer informatie

Wilt u meer informatie over Keer Diabetes2 Om? Of wilt u deelnemen aan dit succesvolle programma? Kijk dan op www.keerdiabetesom.nl.

Met hart voor zinnige zorg