Contractmelder: informatie over afspraken met ziekenhuizen

Samen met zorginstellingen maken we elk jaar afspraken over behandelingen, kosten en kwaliteit. We zetten deze afspraken in een contract. Dit doen we ook met het ziekenhuis bij u in de buurt. Zo bent u verzekerd van goede zorg. In onze Zorgzoeker ziet u met welke zorgverleners wij een contract hebben. Nog geen contract? Blijf op de hoogte met de Contractmelder. 

2021: gesprekken in volle gang

De gesprekken over de contracten beginnen na de zomer. Met de meeste ziekenhuizen hebben we in december samen goede afspraken voor het nieuwe jaar gemaakt. Die krijgen in de Zorgzoeker een groen vinkje (gecontracteerd). Met een klein aantal ziekenhuizen gaat het minder snel. Deze ziekenhuizen blijven in onze Zorgzoeker wat langer op ‘oranje’ (nog geen contract) staan. Nu ziet u in de Zorgzoeker nog niks voor 2021. Maar hier komt de komende tijd snel verandering in.

Ontvang een bericht in uw mailbox

Wilt u een bericht krijgen als er iets rond de contractering van ziekenhuizen bekend is? Vul dan uw naam en e-mailadres in. Dan houden we u op de hoogte.

X
Wij gebruiken cookies om uw website-ervaring te verbeteren. Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor de werking van de website, statistieken, social media en online marketing.
Weigeren
Akkoord