Alstublieft, VGZ geeft u een gratis Gezondheidscheck van NIPED

 
Persoonlijke-gezondheidscheck-logo.png         


Verzilver als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie uw cadeau voor een gratis Persoonlijke Gezondheidscheck van kennisinstituut NIPED. U profiteert van de volgende voordelen:

  • Binnen 20 minuten inzicht in uw leefstijl en gezondheid
  • Praktisch advies waarmee u direct aan de slag kunt
  • De check is voor u gratis als lid van Groene Kruis Ledenorganisatie

Hoe werkt het?


Als u zich op deze pagina aanmeldt zullen wij u een mail sturen met daarin een toegangslink tot de Persoonlijke Gezondheidscheck van NIPED. Als u aangeeft aanvullend verzekerd te zijn via VGZ, krijgt u toegang tot een meer uitgebreide check waarbij u ook een testbox toegestuurd krijgt zodat u thuis aanvullende testen kunt doen.

Let op! Controle op verzekerd zijn bij VGZ met een aanvullende verzekering wordt door NIPED gedaan d.m.v. een Controle Op Verzekeringsrecht om te controleren of u daadwerkelijk aanvullend verzekerd bent. Bent u dit niet, dan kunnen zij u geen box toesturen.

Heeft u hulp nodig?

Lukt het niet om u aan te melden voor de check, of heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar info@persoonlijkegezondheidscheck.nl. Uw probleem wordt dan zo spoedig mogelijk opgelost.

De Persoonlijke Gezondheidscheck wordt door NIPED uitgevoerd conform de NHG en NVAB richtlijnen. VGZ stelt zich niet aansprakelijk voor schade voortvloeiend uit gebruik van de check.

Wat kunt u verwachten?

De Persoonlijke Gezondheidscheck geeft inzicht in de risicofactoren voor uw gezondheid. Na de check ontvangt u een persoonlijke gezondheidsrapport met de resultaten verdeeld over o.a. de volgende 3 aandachtspunten:

 

Hart & vaten

 

 

Cholesterol

 

 

Leefstijl

  

Wat anderen zeggen over deze check

Casebeeld-1-1024x604.jpg


"Omdat ik graag met mijn man een terrasje blijf pakken"

Maar de laatste jaren toch wat ben aangekomen, heb ik door de Persoonlijke Gezondheidscheck mijn eten en bewegen eenvoudig aangepast.

Met hart voor zinnige zorg