Vergoeding huidbehandelingen 2015

In onze aanvullende verzekeringen hebt u een budget voor huidbehandelingen. Dit budget kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld het behandelen van acne, littekens of wijnvlekken. U krijgt hiervoor een vergoeding tot u het maximum van uw budget hebt bereikt.

Deze zorg valt onder huidbehandelingen

Deze zorg valt niet onder huidbehandelingen

Huidbehandelingen die niet voor uw gezicht zijn. Bij camouflagetherapie telt uw hals ook mee.

Niet-aangewezen zorgaanbieder

Gaat u voor een huidbehandeling naar een huidtherapeut of schoonheidsspecialist die wij niet hebben aangewezen? Dan betaalt u de behandeling zelf.

Verwijzing

U hebt een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist.

U kunt naar alle aangewezen zorgaanbieders. In Vergelijk en Kies vindt u de aangewezen huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Zo weet u zeker dat uw zorgaanbieder de zorg mag verlenen. En dat deze voldoet aan onze kwaliteitseisen.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden. U kunt aan deze pagina geen rechten ontlenen. Dit kan alleen aan de verzekeringsvoorwaarden van de basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen van VGZ. Wij raden u aan om, als u zorg nodig hebt, vooraf de verzekeringsvoorwaarden van onze zorgverzekering te raadplegen. Als een vergoeding per jaar is, is dat per kalenderjaar. De genoemde vergoedingen zijn maximale vergoedingen.
 

Welk pakket heb ik ook alweer?

Bekijk in Mijn VGZ welke verzekering u hebt. Hiervoor logt u in met uw DigiD.

Bekijk uw verzekering in Mijn VGZ

Vergelijk onze verzekeringen

Wilt u de vergoedingen met elkaar vergelijken?

Vergelijk onze verzekeringen

Voor goede zorg zorg je samen