VGZ Magazine

VGZ Magazine september 2014

Het VGZ Magazine is er speciaal voor alle VGZ-verzekerden. Met artikelen over de zorgverzekering en vergoedingen, actuele zorgonderwerpen en leuke acties.

Editie september 2014: Goede Zorg Special

Goede zorg. Wat betekent dat eigenlijk? In deze editie staat de kwaliteit van de zorg in Nederland centraal. We zijn continu bezig om de zorg te verbeteren. Dit doen we niet alleen, maar samen met zorgaanbieders en patiëntenorganisaties. Hoe we dat precies doen? Dat leest u in deze special!

Bekijk het magazine online

Deze keer in het magazine

En verder:

Prijspuzzel

Helaas, de puzzel-actie is afgelopen. Doe volgende keer weer mee en wie weet wint u dan een heerlijk verblijf in een Bilderberghotel!

Vergelijk en Kies

Wilt u iets testen voor ons?

Met Vergelijk en Kies vindt u snel een goede zorgaanbieder bij u in de buurt. Jolanda testte dit voor ons. Bent u de volgende tester? Meld u aan via een e-mail naar redactie@vgz.nl.

Vind zorgaanbieders in Vergelijk en Kies

Uw mening over het magazine

Wat vindt u van het VGZ Magazine? Wij zijn benieuwd naar uw mening. Of wilt u hoofdpersoon worden? Stuur uw reactie naar redactie@vgz.nl.

Mail ons uw reactie 

Afmelden voor het magazine

Wilt u het magazine niet meer ontvangen? E-mail dan uw afmelding met naam, adresgegevens en klantnummer naar redactie@vgz.nl.

Meld u af via e-mail Beter!: voor zorgaanbieders en andere relaties in de zorg

2014

2013

Voor goede zorg zorg je samen